Logos1-01
lineart_1.png

Política de privacitat

Política de privacitat

En el lloc web del mag, recopilem informació de contacte dels nostres clients, com ara el seu nom i adreça de correu electrònic, amb la finalitat de poder contactar-los i conèixer les seves necessitats i preferències.

Protecció de dades

A davidvalencia.cat ens prenem molt seriosament la protecció de les teves dades personals. Utilitzem serveis d’allotjament de llocs web que compten amb mesures de seguretat físiques i tecnològiques per protegir les teves dades personals. En particular, utilitzem el servidor d’Ionos, que ofereix una àmplia gamma de mesures de seguretat per garantir la protecció de les teves dades personals.

Quan visites davidvalencia.cat, podem recopilar certa informació del teu navegador, com ara la teva adreça IP, el tipus de navegador, l’idioma preferit i la data i hora de la teva visita. També podem recopilar informació sobre com interactues amb el nostre lloc web, com ara les pàgines que visites i els enllaços en els quals fas clic.

Recopilem informació de contacte, com ara el teu nom, correu electrònic i número de telèfon, només quan ens proporcionis aquesta informació de manera voluntària, per exemple, quan et poses en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o ens envies un correu electrònic.

La informació recopilada s’utilitza per posar-nos en contacte amb tu i proporcionar-te els serveis que has sol·licitat. No compartim ni venem les teves dades personals a tercers, llevat que sigui necessari per proporcionar-te els serveis que ens has sol·licitat o quan la llei ens obligui a fer-ho.

Utilitzem galetes (cookies) i tecnologies similars per recopilar informació sobre com utilitzes davidvalencia.cat. Les galetes són petits fitxers de text que s’emmagatzemen al teu dispositiu quan visites el nostre lloc web. Utilitzem les galetes per millorar la teva experiència d’usuari i comprendre com interactues amb el nostre lloc web.

Pots configurar el teu navegador per rebutjar totes les galetes o perquè et notifiqui quan s’envia una galeta. No obstant això, és possible que algunes funcions de davidvalencia.cat no funcionin correctament si desactives les galetes.

Prendrem mesures per garantir que les teves dades personals estiguin protegides contra l’accés no autoritzat, l’alteració, la divulgació o la destrucció. Utilitzem mesures tècniques i organitzatives per protegir les teves dades personals, com ara el xifrat de dades, l’accés restringit a les dades i la formació del personal en qüestions de protecció de dades.

Si tens alguna pregunta sobre la nostra política de privacitat o sobre com protegim les teves dades personals, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic.

Ús de la informació

La informació personal que recopilem a través de davidvalencia.cat s’utilitza per proporcionar-te els serveis que has sol·licitat i millorar la qualitat del nostre lloc web. A continuació, s’indiquen alguns dels usos específics de la informació que recopilem:

Per respondre a les teves sol·licituds: Si et poses en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o ens envies un correu electrònic, utilitzarem la teva informació de contacte per respondre a les teves preguntes i proporcionar-te els serveis que ens has sol·licitat.

Per enviar actualitzacions i promocions: Si t’abones al nostre butlletí d’informació o ens dónes el teu consentiment per rebre actualitzacions i promocions, utilitzarem la teva informació de contacte per enviar-te aquestes comunicacions. Pots donar-te de baixa d’aquestes comunicacions en qualsevol moment.

Per millorar el nostre lloc web: Utilitzem informació com ara els teus patrons de navegació i les teves interaccions amb el nostre lloc web per millorar la qualitat de la nostra plataforma i proporcionar-te una experiència d’usuari més personalitzada.

Per complir amb les nostres obligacions legals: Podem utilitzar la teva informació personal per complir amb les nostres obligacions legals, com ara respondre a citacions o sol·licituds de dades per part de les autoritats governamentals.

Per protegir els nostres interessos legals: Podem utilitzar la teva informació personal per protegir els nostres interessos legals en cas de disputes legals, reclamacions de propietat intel·lectual, infraccions dels nostres termes de servei o altres problemes legals.

És important destacar que no compartim ni venem la teva informació personal a tercers, llevat que sigui necessari per proporcionar-te els serveis que ens has sol·licitat o quan la llei ens obligui a fer-ho. En tots els casos, ens assegurem que qualsevol tercer que tingui accés a la teva informació personal compleixi amb les nostres polítiques de privacitat i estigui subjecte a les mateixes obligacions de protecció de dades que nosaltres.

En resum, utilitzem la teva informació personal de manera responsable i únicament per proporcionar-te els serveis que ens has sol·licitat i millorar la qualitat del nostre lloc web. Si tens alguna pregunta o inquietud sobre l’ús de la teva informació personal, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic.

Consentiment

A davidvalencia.cat, respectem el teu dret a la privacitat i ens comprometem

a obtenir el teu consentiment abans de recopilar, utilitzar o compartir la teva informació personal. En utilitzar el nostre lloc web i proporcionar-nos la teva informació personal, acceptes aquesta política de privacitat i ens dones el teu consentiment per recopilar, utilitzar i compartir la teva informació personal d’acord amb els termes d’aquesta política.

En alguns casos, podem sol·licitar el teu consentiment explícit per recopilar, utilitzar o compartir la teva informació personal. Per exemple, et demanarem que ens donis el teu consentiment explícit abans d’enviar-te actualitzacions i promocions per correu electrònic o de compartir la teva informació personal amb tercers. En tots els casos, et proporcionarem informació clara i detallada sobre el tipus d’informació que recopilem, com l’utilitzem i els tercers amb els quals la podem compartir.

Si ens dones el teu consentiment per recopilar, utilitzar o compartir la teva informació personal, pots retirar el teu consentiment en qualsevol moment posant-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic. Si retires el teu consentiment, deixarem de recopilar, utilitzar o compartir la teva informació personal, sempre que no estiguem obligats a fer-ho per llei o en el curs d’un procediment legal.

És important destacar que, en alguns casos, podem seguir utilitzant o compartint la teva informació personal fins i tot després que hagis retirat el teu consentiment. Per exemple, si hem compartit la teva informació personal amb tercers abans que retiris el teu consentiment, és possible que no puguem recuperar aquesta informació d’aquests tercers. En tots els casos, ens assegurarem de complir amb les nostres obligacions legals i ètiques en relació amb la recopilació, ús i compartició de la teva informació personal.

En resum, a davidvalencia.cat obtenim el teu consentiment abans de recopilar, utilitzar o compartir la teva informació personal i et proporcionem informació clara i detallada sobre el tipus d’informació que recopilem, com l’utilitzem i els tercers amb els quals la podem compartir. Sempre respectem el teu dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment i fem tot el possible per protegir la teva informació personal en tot moment.

Canvis en la política de privacitat

A davidvalencia.cat, ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment sense avís previ. És responsabilitat teva revisar aquesta política de privacitat periòdicament per assegurar-te que estàs al corrent de qualsevol canvi que pugui haver-se produït.

Si realitzem canvis significatius en aquesta política de privacitat que afectin els teus drets i obligacions, et notificarem mitjançant una publicació destacada al nostre lloc web o mitjançant un correu electrònic enviat a l’adreça de correu electrònic que ens has proporcionat. Si continues utilitzant el nostre lloc web després que s’hagin realitzat els canvis, es considerarà que has acceptat els canvis i estaràs subjecte a la política de privacitat actualitzada.

Si no estàs d’acord amb els canvis realitzats en la nostra política de privacitat, pots retirar el teu consentiment per a la recopilació, ús i compartició de la teva informació personal posant-te en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte o enviant-nos un correu electrònic.

És important destacar que, en alguns casos, podem continuar utilitzant o compartint la teva informació personal d’acord amb la política de privacitat anterior després que hagis retirat el teu consentiment. Per exemple, si hem compartit la teva informació personal amb tercers abans que retiris el teu consentiment, és possible que no puguem recuperar aquesta informació d’aquests tercers. En tots els casos, ens assegurem de complir amb les nostres obligacions legals i ètiques en relació amb la recopilació, ús i compartició de la teva informació personal.

En resum, a davidvalencia.cat ens reservem el dret de modificar o actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment sense avís previ. Si realitzem canvis significatius en la nostra política de privacitat, et notificarem mitjançant el nostre lloc web o per correu electrònic. Si no estàs d’acord amb els canvis, pots retirar el teu consentiment per a la recopilació, ús i compartició de la teva informació personal. Sempre ens assegurem de complir amb les nostres obligacions legals i ètiques en relació amb la recopilació, ús i compartició de la teva informació personal.

× Mándanos un WhatsApp