Logos1-01
lineart_1.png

Termes del servei

Introducció

Benvingut/da al lloc web de David València, gestionat per Alexander Main. En accedir i utilitzar el nostre lloc web, acceptes els termes i condicions establerts en aquest document. Si no estàs d’acord amb els termes, sisplau, no utilitzis el nostre lloc web.

Ús del servei

El nostre lloc web està dissenyat per proporcionar informació sobre els serveis de David València i per permetre als usuaris contactar-hi per contractar els seus serveis. En utilitzar el nostre lloc web, acceptes fer un ús adequat i legal d’aquest, complint amb totes les lleis i regulacions aplicables.

Propietat intel·lectual

Tot el contingut del nostre lloc web, incloent-hi textos, imatges, gràfics, logotips i disseny, estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual i pertanyen a Alexander Main, David València o a tercers que han autoritzat el seu ús al nostre lloc web. No està permès copiar, distribuir, reproduir o utilitzar qualsevol contingut del nostre lloc web sense el permís previ per escrit de Alex Marzo,  David València o dels propietaris dels drets corresponents.

Enllaços a tercers

El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers que no estan controlats per David València o Alexander Main. No ens fem responsables del contingut o de les pràctiques de privacitat d’aquests llocs i el seu ús està subjecte als termes i condicions del lloc corresponent.

Limitació de responsabilitat

David València i Alexander Main no seran responsables de cap dany directe, indirecte, incidental, especial, conseqüent o punitiu que sorgeixi de l’ús del nostre lloc web o de qualsevol contingut disponible en ell.

Canvis en els termes del servei

Ens reservem el dret de modificar aquests termes i condicions en qualsevol moment. Es notificarà qualsevol canvi important en els termes i condicions a través del nostre lloc web. És responsabilitat de l’usuari revisar periòdicament els termes i condicions actualitzats abans d’utilitzar el nostre lloc web.

× Mándanos un WhatsApp